Elektriciteit

Antwerpro

Alles voor uw elektriciteit

Op zoek naar een groothandel voor alle elektriciteitsmaterialen in de regio Merksem? Gevonden! Bij Antwerpro hebben we alle elektrische benodigdheden van topmerken. Bij ons ontdekt u een ruim gamma aan materiaal en alles voor elektrische installaties en dit tegen scherpe prijzen.

laundry room with a washing machine
Antwerpro

Merken van topkwaliteit

Kiezen voor Antwerpro, dat is niet enkel kiezen voor advies op maat, maar ook voor merken van topkwaliteit. Bosch, Remeha en andere namen die klinken als een klok? Wij hebben ze op voorraad. 

Woman heating food with microwave machine

Elektrische materiaal

Van stopcontact tot schakelaar: wij hebben alle elektrische installatiemateriaal voor u. Maar ook elektrische kasten, leidingen, kanalen en bevestigingsmateriaal is voorradig. Onze adviseurs helpen u graag bij de keuze van het juiste materiaal en geven advies op maat. 


Living room with black lamp

Verlichting

Ledverlichting, spaarlampen, halogeen of meer traditionele lampen? Je vindt de geknipte verlichting bij Antwerpro. Maar ook met transformatoren, schakelaars, … helpen we u graag verder. Trouwens ook wanneer u op zoek bent naar de bijpassende armaturen, hebben we die voor u. Verder hebben we ook een ruim assortiment aan (inbouw)spots.

Multiple electrical cables

Draden & kabels

Elektriciteitsdraden en -kabels van meerdere merken. Stuk voor stuk van uitstekende makelij.

Bij Antwerpro vindt u de ruimste keuze aan elektrische materiaal in onze winkel in Merksem.  Ontdek hier ons volledige aanbod aan elektrisch materiaal, verlichting, draden & kabels. Op zoek naar iets specifiek of staat het niet in ons lijstje? Contacteer ons via onderstaande knop of kom gewoon eens langs in onze winkel en vraag het aan één van onze medewerkers.

Wat kan je allemaal vinden in onze winkel?