Verwarming & ventilatie

Controlling air condition with a smart phone
Antwerpro

Airco

Koelen in de zomer en verwarmen in de winter? Met de airconditionings van Bosch zit u altijd goed. Bij Antwerpro werken we samen met Bosch en u kan dan ook bij ons terecht voor alle BOSCH Climate airconditionings. 

Kiezen voor Bosch, is kiezen voor stijlvolle airconditioners die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Reken op bijkomend wooncomfort, een biofilter, koude katalysator, hogedichtheidsfilter en ionisator. Zo krijgen bacteriën en virussen geen kans. Een gegarandeerde hoge luchtkwaliteit en dit het hele jaar door. 

Antwerpro

De meest gevraagde toestellen

Een uitstekende binnenklimaat tegen een faire prijs? Met de Climate 3000i kan u zowel koelen als verwarmen. Een uiterst efficiënte oplossing. De Climate 5000i is daar bovenop nog voorzien van een biofilter, hogedichtsheidsfilter en ionisator.  Kiest u voor de Climate 5000 MS dan heeft u maar één buitenunit nodig voor meerdere binnenunits. 

Weet dat we naast de complete toestellen ook steeds heel wat wisselstukken voorradig hebben. Uiteraard geniet u van de Bosch-garantievoorwaarden. 

Antwerpro

Radiatoren

Bij Antwerpro vindt u alles om te verwarmen. Reken op een ruime keuze aan radiatoren en in alle mogelijke maten en vormen. Stuk voor stuk producten van topkwaliteit. Zelf verwarming installeren? Het materiaal vindt u bij ons. 

Attractive bathroom with sink and radiator
Antwerpro

Verwarming & installatiemateriaal

Verder werken we ook samen met Remeha om u te voorzien van verwarmingsoplossingen en dit voor zowel het sanitair als voor binnen. We voeren een ruim gamma aan boilers, cv-ketels, verwarmingsketels, zonnesystemen en warmtepompen. Naast de complete toestellen hebben we ook steeds alle onderdelen en wisselstukken voorradig. 

Wat kan je allemaal vinden in onze winkel?